Norex Service Sweden

I Sandviken har Norex en verksamhet bestående av flera uppdrag, med närmare 30 medarbetare på Alleimas stålverk. För att säkerställa vår service söker vi nu en arbetsledare.

Norex Service Sweden AB söker positiva och drivna Maskinförare till Oxelösund

Vi söker dig som är en ansvarsfull och initiativtagande lagspelare som kan arbeta självständigt, som är lösningsorienterad och trivs i en varierande roll. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet och gott samarbete. Vi lyckas bara tillsammans!

 

Arbetsuppgifter

Som Maskinförare är jobbet varierande med körning av olika maskiner. Framför allt vill vi att du kan hantera tipptruck, hjullastare och materialhanterare.

Du arbetar med med att bryta, bearbeta, lasta, lossa och transportera material till och från vår kunds olika processer. Vi söker dig som kan tänka dig att jobba tvåskift och bli en del av ett fantastiskt gäng!


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Gymnasial utbildning
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta som förare till lastmaskin, materialhanterare eller liknande maskiner
  • Hjullastarutbildning
  • Körkort B (C när det gäller tipptruck)

Det är meriterande om du har erfarenhet av grävmaskinsarbete samt utbildning för terminalldragare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Digitalt ansökningsförfarande

Norex-koncernen samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Maskinförare använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Sök jobbet. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, ProTalent: 0760-400210. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Platschef Krister Wennström, 0738–213152 eller HR-chef Tiina Moilanen 0730-966415.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval.Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Oxelösund
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/4
Kontakt
  • Carina Gunnarsson, ProTalent, 0760-400210
  • Krister Wennström, Platschef, 0738–213152
  • Tiina Moilanen, HR-chef, 0730-966415
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb