ULNA förskolor

ULNA Förskolor bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 16 förskolor i Västsverige och Stockholmsområdet. Inom ULNA tror vi på att alla förskolor skapar och utvecklar sin verksamhet utifrån just sina barns förutsättningar och behov. Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar är de kärnvärden som förenar oss. Vi är ett fristående bolag som ingår i Atvexakoncernen.

På ULNA tror vi på tre saker - möjligheter, delaktighet och att göra skillnad för en bättre framtid. Med en nära och flexibel organisation har vi snabba beslutsvägar. Det innebär att du som medarbetare, oavsett yrkesroll, har möjlighet att utvecklas och påverka vårt gemensamma arbete tillsammans med dina kollegor.

Som medarbetare på ULNA har du frihet att påverka både ditt och företagets arbete, bidrar till ett delaktigt ansvarstagande och är en del av vår starka sammanhållning som skapar arbetsglädje och gör skillnad för en bättre framtid - varje dag. Tillsammans skapar vi framgångsrika förskolor.

Är du vår nya lagkamrat?

 

Om rollen

Vi söker nu en rektor som vill vara med och driva och utveckla vår förskoleverksamhet i Uddevalla/Trollhättan där vi totalt har tolv förskolor. Du kommer till positiva och engagerade kollegor i en organisation där vi har nära till varandra. Vi har ett öppet och prestigelöst klimat där vi ställer upp för och hjälper varandra. Vi är måna om att vårda det klimatet varför det är viktigt att du trivs och vill bidra i ett sådant sammanhang. Du har stor frihet under ansvar och tack vare vår lagom storlek har vi korta beslutsvägar och ett stort mått av delaktighet och inflytande. Som rektor hos oss har du kontor ute på enheterna. Vi ser att det är en framgångsfaktor med det nära och närvarande ledarskapet.

Inom ULNA AB tror vi starkt på att alla barn är och skall få vara olika och unika. Vi uppmuntrar det genom att varje förskola får utveckla sin egen speciella miljö och inriktning som utvecklar barnen och förskolan åt det håll som känns mest naturligt och givande. Vår ambition är att varje barn skall få utvecklas utifrån sina förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid leken som skall främja varje barns lärande och utveckling. På en ULNA-förskola läggs en grund så att barnet skall kunna känna nyfikenhet, lust och vilja att lära sig mer. Nu söker vi en rektor som vill arbeta tillsammans med oss och utveckla vår idé om hur vi skapar den bästa av förskolor.

 

Arbetsuppgifter

- leda och utveckla verksamhet
- ansvara för daglig drift
- ansvara för budget och personal
- vara del i ledningsgrupp


Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har förskollärarutbildning. Du har erfarenhet av att leda förskoleverksamhet eller annan skolverksamhet. Krav är också goda IT-kunskaper inom Office, internet och e-posthantering, liksom B-körkort och tillgång till bil. Meriterande är om du har rektorsutbildning och god vana av att hantera ekonomi/budget, personal- och arbetsmiljöarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

 

Personliga egenskaper

För att vara en framgångsrik ledare av vår förskoleverksamhet krävs att du:
- är emotionellt stabil och klarar att agera professionellt under press när det uppstår
- är driven och initiativrik
- är kommunikativ och lösningsfokuserad
- är lyhörd och socialt skicklig
- är ansvarsfull och organiserad
- är nyfiken och utvecklingsinriktad
- är flexibel
- ser möjligheter


Digitalt ansökningsförfarande

Ulna förskolor samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Rektor använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma till ansökningsformuläret, klicka på Sök jobbet.  Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, 0760-400210. Gäller det tjänstens innehåll, kontakta Verksamhetschef Hanna Olofson, 0739-39 98 31 eller Bitr Verksamhetschef Mia Berg, 0722-50 36 67

Välkommen med din ansökan!
Ansökningarna behandlas fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1/8 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6
Kontakt
  • Hanna Olofson, Verksamhetschef, 0739-399831
  • Mia Berg, Bitr Verksamhetschef, 0722-503667
  • Carina Gunnarsson, ProTalent, 0760-400210
Publicerat 2022-05-03
Sista ansökningsdag 2022-05-29

Tillbaka till lediga jobb