Westcoast Windows

Westcoast Windows i Trollhättan, tillverkar kvalitetsfönster och fönsterdörrar i aluminium/trä med stor flexibilitet avseende storlek och design. Vår mission är att med ett attraktivt produktutbud skapa värde för våra kunder och ägare samt erbjuda en stimulerande miljö för våra anställda att utvecklas i.

Idag har företaget ca 80 anställda. Produkterna säljs både i Sverige och på export, främst till Storbritannien. Vi levererar till offentliga byggnader, kontor, skolor, lägenheter samt privata hus. Vi tillverkar alla våra produkter i Trollhättan.

Westcoast Windows ingår Inwidokoncernen som är ett börsnoterat bolag och som omsätter runt 9 miljarder SEK med strax under 5000 anställda. Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. Vi har för avsikt att öka vår produktion i både volym och produkter.

Om jobbet

Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. För att nå våra mål söker vi en Produktionstekniker som vill utveckla och förbättra våra produkter och processer. Hos oss är du än så länge den enda produktionsteknikern, vilket innebär att din roll kommer att vara bred och med möjlighet till varierande uppgifter. Du är även ett dagligt stöd till verksamheten, vilket innebär att du kanske också arbetar praktiskt med att trimma och justera maskinerna. Beroende på din individuella kompetens och erfarenhet kan tjänsten komma att anpassas och utvecklas.

Vi erbjuder Dig ett spännande arbete i ett företag med högkvalitativa produkter och i en miljö av kreativa människor.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom produktionsteknik eller annan relevant utbildning och/eller ett par års erfarenhet från en liknande position som är relevant för tjänsten, gärna med vana av projektledning. Du bör ha ett starkt tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av förbättringsprojekt. Du har arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri och stor förståelse för dess processer och flöden. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ritningsläsning, CAD  och Leanprocesser. Meriterande är också att du har kunskaper inom styr- och reglersystem, elektronik och mekanik. 

Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska tillsammans med god datavana och hantering av Officepaketet.  

 

Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ, lyhörd, prestigelös och har god förmåga att skapa tillit, delaktighet och ett positivt arbetsklimat. Du har En god teknisk förståelse och förmåga att se sammanhang och aktivt söka lösningar på problem. Du är duktig på och trivs i arbete präglat av problemlösning,  där du får arbeta såväl praktiskt som teoretiskt.

Ditt engagemang, kompetens och energi bidrar till att skapa bra tekniska lösningar och produkter.

Du är noggrann och metodisk samt har en stor teknisk nyfikenhet. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har förmågan att se både detaljer och helheten. Du är flexibel och kan självständigt planera ditt arbete utifrån förändrade förutsättningar. Hos oss är självledarskap viktigt och att teamet byggs med lagspelare.Digitalt ansökningsförfarande

Westcoast Windows samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Produktionstekniker använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma till ansökningsformuläret, klicka på Sök jobbet.  Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, 0760-400210. Gäller det tjänstens innehåll, kontakta Produktionschef Fredrik Johansson, 0721-413186.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10
Kontakt
  • Carina Gunnarsson, ProTalent AB, 0760-400210
  • Fredrik Johnsson, Produktionschef, 0721-413186
Publicerat 2022-09-16
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Tillbaka till lediga jobb