Westcoast Windows

Westcoast Windows i Trollhättan, tillverkar kvalitetsfönster och fönsterdörrar i aluminium/trä med stor flexibilitet avseende storlek och design. Vår mission är att med ett attraktivt produktutbud skapa värde för våra kunder och ägare samt erbjuda en stimulerande miljö för våra anställda att utvecklas i.

Idag har företaget ca 80 anställda. Produkterna säljs både i Sverige och på export, främst till Storbritannien. Vi levererar till offentliga byggnader, kontor, skolor, lägenheter samt privata hus. Vi tillverkar alla våra produkter i Trollhättan.

Westcoast Windows ingår Inwidokoncernen som är ett börsnoterat bolag och som omsätter runt 9 miljarder SEK med strax under 5000 anställda. Vi är ett företag i tillväxt som ser ljust på framtiden med spännande utmaningar och möjligheter. Vi har för avsikt att öka vår produktion i både volym och produkter.

Rollen

Som Produktionsledare leder och fördelar du arbetet inom området Produktion. Vi har avdelningar som jobbar med träbearbetning, målning av trä, aluminiumbearbetning, montering, lager och materialhantering.

Du planerar den dagliga driften och stöttar produktionen praktiskt efter behov, för att vi ska kunna leverera våra produkter i tid till våra kunder. Med kunden i fokus strävar du efter att våra produkter tillverkas med hög kvalitet. 

I rollen ingår personalansvar för 20-25 med allt vad det innebär; såsom tidsplanering,  utvecklingssamtal, motivationsarbete och att skapa engagemang. Hos oss är självledarskap viktigt, samtidigt som teamet byggs med lagspelare. Vi är stolta över att ha en mångfald bland våra medarbetare med stor variation vad gäller ålder och kulturell bakgrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig med

  • vana att leda medarbetare mot uppsatta mål
  • tidigare erfarenhet av att coacha och utveckla produktionsavdelningar
  • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • goda kunskaper i Officepaketet


Personliga egenskaper

Din mentala stabilitet är hög och du kan lätt anpassa dig till olika typer av omständigheter. Ditt självledarskap och din flexibilitet gör att du självständigt kan planera ditt arbete utifrån ändrade förutsättningar.

Du är strukturerad och noggrann. Samtidigt gillar du att ha många bollar i luften.

Du är kommunikativ, lyhörd och prestigelös med god förmåga att skapa tillit genom ditt engagemang. Detta bidrar till ett positivt arbetsklimat.

 

Digitalt ansökningsförfarande

Westcoast Windows samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Produktionsledare använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma till ansökningsformuläret, klicka på Sök jobbet.  Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, 0760-400210. Gäller det tjänstens innehåll, kontakta Produktionschef Fredrik Johansson, 0721-413186.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3
Kontakt
  • Carina Gunnarsson, ProTalent, 0760-400210
  • Fredrik Johansson, Produktionschef, 0520-471747
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb