Norex International AB

Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “Make the most of the world’s steel” och vår mission att skapa ” sustainable steel solutions”. För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.

I Sandviken har Norex en verksamhet bestående av flera uppdrag med närmare 30 medarbetare inne på Alleimas stålverk. För att ta nästa viktiga steg i vår service i Sandviken söker vi nu en Anläggningschef. Om du vill delta i utvecklingen av Norex, skicka oss din ansökan senast den 31 maj 2023.

 

Arbetsbeskrivning

Trivs du allra bäst i en entrepenörsinriktad kultur där du får vara med och utveckla verksamheten och bidra till framgång? Tror du på att förebyggande säkerhets- och underhållsarbete är grunden för bra produktion? På Norex leder du verksamheten för att uppnå en hög kundnöjdhet och tillit tillsammans med din personal. På Norex får du möjlighet att leda och utveckla arbetet på site.

 

Arbetsuppgifter

Som Anläggningschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för hela siten, gällande arbetsflöde, mål för verksamheten, säkerhet, kundkontakt, lönsamhet, budget och personal. Utmaningen kommer att ligga i att öka resultatet samt få med sig hela personalstyrkan på resan. Ditt huvudsakliga uppdrag är att säkra en hög servicegrad gentemot kund, liksom en kvalitativ och kostnadseffektiv verksamhet. I rollen som Anläggningschef ansvarar du också för arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, maskiner, utrustning och dess underhåll, deltar och driver projekt. Du kommer även att vara drivande i upphandlingsprocesser.

Som ledare hos Norex har du en viktig uppgift i att underlätta för att personalen ska kunna må bra, säkerställa rätt kompetens och att det finns en medvetenhet om och efterlevnad av de lagar och regler som verksamheten omfattas av.

 

Kvalifikationer

Du är en trygg ledare som är bra på att motivera och inspirera ditt team. Du är van att driva ett metodiskt förebyggande säkerhets- och underhållsarbete samt kontinuerligt förbättringsarbete och du kan uppvisa goda resultat från framgångsrika förändringsprojekt kring effektivitet och förbättringsåtgärder. Du har god rutin och erfarenhet av att arbeta med LEAN.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft. Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från ledande befattning på liknande position. Du har erfarenhet av stålverk, skrothantering eller jämförbar industri-/entreprenaderfarenhet. Du har adekvat utbildning för tjänsten och uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Digitalt ansökningsförfarande

Norex-koncernen samarbetar med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som Anläggningschef använder du ett digitalt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Sök jobbet. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, ProTalent: 0760-400210. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Tiina Moilanen, HR Manager Norex International: 073-0966415 eller Lisa Åberg, HR-generalist Norex International: 0703-160113.

Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sandviken
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3
Kontakt
  • Carina Gunnarsson, ProTalent, 0760-400210
  • Tiina Moilanen, HR Manager Norex, 0730-966415
  • Lisa Åberg, HR-generalist Norex, 0703-160113
Publicerat 2023-04-19
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb